AHMET ŞENTÜRK - OKUL MÜDÜRÜ

1969,  Hatay-Hassa doğumlu. İlk okulu Ardıçlı İlkokulunda, Orta okulu Ardıçlı Ortaokulunda, Liseyi Hassa lisesinde başarıyla bitirerek, Akdeniz Üniversitesi Eğitin Fakültesi Burdur Eğt. Yük. Okulundan mezun olarak, 1991 yılında Erzurum ili Karaçoban İlçesinde Öğretmenliğe başladı. Daha sonra sorasıyla, Elazığ İli Arıcak İlçesinde Müdür yetkili öğretmenlik, Hatay ili Kırıkhan ilçesinde Müdür yetkili öğretmenlik, Hatay ili Hassa ilçesi Aktepe İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği, Hatay İli Kumlu İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, Hatay İskenderun Murat Zelluh İlköğretim okulu müdürlüğü ve son olarak 2010 Eylül ayından itibaren Hatay ili Arsuz İlçesi Üçgüllük ilköğretim okulunda okul müdürlüğü yaptı.  08/07/2019 Tarihinde İskenderun Abdulkadir Kocabaş İlkokulu müdürü olarak görevlendirildi ve halen bu okulda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 erkek 1 Kız çocuğu vardır.

(850) 303 6989 Eposta